Festa del Roser de les Preses

Un any més celebrem la Festa del Roser de les Preses. Els dies 24, 25 i 26 de maig la Comissió de festes de les Preses ha preparat un ventall d’activitats dirigides a tots els públics.

La portada del programa d’enguany és obra de la Marina Cucala Baila que va obtenir el segon premi del concurs de cartells. Enguany destaquem novetats com el Sopar de dones que es farà el divendres 24 de maig. Un sopar obert a mares, filles, àvies, tietes, cosines, noies, dones i joves per compartir la memòria històrica del poble. Una altra de les novetats és el torneig de 3×3 de bàsquet, o la batalla ballada, amb la participació de totes les seccions de l’Esbart Marboleny. També es farà una xerrada sobre modernisme, en concret “l’arquitectura modernista a Catalunya i a la Garrotxa” i portarem la biblioteca a la plaça, les nenes i els nens podran anar a la plaça Major a llegir contes i també es farà un taller amb els minimons de la Laura Quicios i la il·lustració en directe de Valentí Gubianes. També ens visitarà la companyia Fanudito amb l’espectacle el Petit Circ

Com és tradicional a la festa del Roser tindrem la trobada de cotxes antics i clàssics, el ball de gegants, la granota i els calabotins, teatre, campionat de bitlles catalanes i campionat de frontó per parelles, petanca, missa, sardanes, futbol, vermut popular.

ROSER_2024 PROGRAMA