Comencen les inscripcions pel cicle de tallers per a dones “Fem dissabte”.

El passat 25N es presentava un nou cicle de tallers sota el títol “Les Preses, fem dissabte” dirigides a dones i aquest mes de gener comença el període d’inscripcions.

Ha estat una tradició durant molt temps que les dones quan deien “Fem dissabte” volien dir que es quedaven a casa durant tot el dia per a netejar. Per trencar aquesta dinàmica, l’àrea d’acció social de l’Ajuntament de les Preses, conjuntament amb el centre de fisioteràpia Cuida’t, presenten un cicle de tallers dirigits només a dones.

Un dissabte al matí i un cop al mes es farà un taller diferent. Taller d’alimentació, taller de salut sexual, taller de salut física, cura i autocura, relaxació, meditació. Son tallers per a dones interessades a dedicar-se un temps per a elles mateixes, aprendre unes de les altres i compartir un espai amb altres dones. El preu per a tots els tallers és de 25€. 

El primer taller començarà el dia 2 de febrer amb el títol “alimentació conscient” de la dietista i terapeuta nutricional Ester València. Es realitzarà a la sala de conferències, sobre el bar el pati de ca les monges de 9.30 a 14.00 h

Les inscripcions s’han de fer en línia a través d’aquest enllaç: https://reserveslespreses.cat/inscripcio/detall/2