Una festa de Bosc de Tosca i St. Miquel del Corb molt participativa

Els dies 28, 29 i 30 de juny va tenir lloc la festa de Bosc de Tosca i Sant Miquel del Corb. La festa va començar amb la revetlla de Sant Pere amb ossos d’espinada, botifarra, pa i allioli. A continuació, actuació musical amb el Dj BdT. El matí de dissabte es va fer l’esperat partit de futbol      “Villabajo” contra “Villarriba” i també les inscripcions del concurs de rams.

A les 5 de la tarda, es va fer el tardeo a un lloc sorpresa i al vespre, un participatiu sopar de germanor amb la Tieta Rosa. A la nit, ball amb el grup Blue Moon amb l’elecció de la pubilla de Bosc de Tosca. Enguany, la pubilla de Bosc de Tosca és la Berta Bartrina Sarola i es va fer entrega dels premis del concurs de rams.

El diumenge al matí, es va gaudir del concert a l’ermita de Sant Martí del Corb amb en Gabi del Corb i Paurí Mantras.  A les 12 del matí es va fer la missa i un vermut popular i van finalitzar l’acte amb el recital de poesia que va anar a càrrec de la Carrie Dorca, dins el marc de l’any Montserrat Vayreda.