La volta ciclista a Catalunya

Els propers dies 21 i 22 de març se celebra la Volta Ciclista a Catalunya. Arran del seu pas per les Preses, s’han previst un seguit d’afectacions viàries.

La cursa passarà per la comarca de la Garrotxa en dues etapes, amb final a Vallter 2000 la primera etapa i la segona etapa fins a la Molina.

La primera etapa passarà per la comarca pels volts de les 15.00 h de la tarda per la Vall d’en Bas, les Preses, Olot i Vallfogona on els ciclistes ja enfilaran el camí cap al Ripollès.

La sortida s’ha previst a les 12:50 h des de Mataró i es preveu que els ciclistes passin per les Preses cap a les 15.30 h. El grup accedirà al centre de la ciutat d’Olot per l’avinguda santa Coloma, passaran pel passeig de Barcelona, Plaça Clarà, carrer Pare Roca, avinguda Reis Catòlics, carretera de Sant Joan de les Abadesses i rotonda de l’avinguda Europa fins al barri de l’Hostal del Sol per continuar el seu recorregut cap a  Vallfogona del Ripollès.

Per aquest motiu, la circulació per aquestes vies el 21 de març quedarà restringida aproximadament  a partir de les 15:00 fins a les 16.30 h.

El dimecres 22 de març, l’etapa començarà a Olost i els ciclistes tornaran a passar per les Preses i Olot en direcció a la Molina. Aquesta vegada, el pas per la Garrotxa serà pels volts de les 14 h i arribaran a les Preses cap a les 14.10 h a l’altura del quilòmetre 77 d’aquesta etapa que serà d’un total de 181,6 km.

Tot seguit els ciclistes aniran fins a Olot passant per l’avinguda Santa Coloma, la plaça de l’Al·legoria, l’avinguda Sant Jordi, el carrer Portbou, la rotonda de la Rodona, la carretera de la Canya, la rotonda de la carretera de la Canya i s’incorporaran al ramal d’accés a la N-260 en direcció a Vallfogona del Ripollès.

Per aquest motiu, la circulació quedarà restringida aproximadament a partir de les 13.30 h i fins a aproximadament a les 15:00 h.

A continuació us deixem informació de l’afectació de les carreteres a cadascuna de les dues etapes que passaran per les Preses. 

Afectacio_Carreteres_Etapa_2_Versio_2

Afectacio_Carreteres_Etapa_3_Versio_2

MAPA RUTOMETRE ETAPA 2

MAPA RUTOMETRE ETAPA 3