Enhorabona a RCR Arquitectes

Des de l’Ajuntament de les Preses donem l’enhorabona a l’estudi d’arquitectes RCR Arquitectes pel seu reconeixement internacional al premi Pritzker, el guardó més prestigiós del món en arquitectura, considerat el Nobel d’arquitectura. RCR Arquitectes van elaborar el projecte del Parc de Pedra Tosca els anys 1998 -2002 i la construcció es va realitzar entre els anys 2003-2004. Rafel Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta van realitzar una delicada combinació d’intervencions per restaurar i recuperar el paisatge al Parc de Pedra Tosca. El resultat és un espai obert que constitueix un exemple de recuperació de paisatges naturals dels volcans i els camps de cultiu amb una combinació d’elements artificials i naturals.

Des d’aleshores el Parc de Pedra Tosca de les Preses ha rebut diversos reconeixements com el Premi Europeu de Paisatge Rosa Barba (2006) o el premi d’arquitectura de les comarques de Girona (2007) entre altres.

Des de les Preses estem orgullosos de tenir una obra com el Parc de Pedra Tosca. MOLTES FELICITATS I ENHORABONA per aquest reconeixement.