El conseller Beiget visita el Centre d’Empreses

Divendres, 24 de març de 2017 el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Beiget, va visitar el Centre d’Empreses de les Preses per a veure les instal·lacions i parlar amb els empresaris del Polígon industrial del municipi.

El passat divendres 24 de març el conseller Baiget va copsar la realitat empresarial visitant els diferents espais del Centre d’Empreses de les Preses. Va veure els despatxos de lloguer i les naus i va parlar amb molts dels empresaris que hi estant  instal·lats com és el cas de Delsys empresa tecnològica especialitzada amb la indústria de l’alimentació, Finismedia dissenyadors de pàgines web i aplicacions de comerç i màrqueting o empreses instal·lades en algunes de  les naus com és el cas d’ Auttin que li van ensenyar part dels automatismes industrials i l’empresa canals.com que produeixen canals i complements de coure i zinc per a la construcció. El conseller va signar el llibre d’honor de l’Ajuntament i una vegada va completar la visita es va dirigir a la sala de conferències del mateix Centre d’Empreses on l’esperaven moltes de les empreses instal·lades del polígon:

Embotits Collell, Colomer de Frigorífics Les Preses, Embotits el Far, Pàdel Garrotxa, Resol, Olot Motor, Planxisteria Les Preses, Delsys, Casoal, Bellapart, Rucs i Sumeres, Tallers Reyes , Arico Forest, Finismedia, Cartolot i Gestió Global van ser algunes de les empreses que hi van assistir.

 

El conseller Beiget va atendre a totes les preguntes dels empresaris i va prendre nota d’algunes de les propostes que van sorgir al llarg dels més de quaranta minuts que va durar la trobada.

En finalitzar, l’alcalde Pere Vila per  agrair-li al conseller la seva visita al municipi  i el va obsequiar amb una escultura del gegant de les Preses en nom de tots els veïns i veïnes de les Preses.

Tot seguit amb el mateix alcalde de les Preses, el conseller es va desplaçar fins a la Vall d’en Bas per lliurar els diplomes que acrediten ambdós municipis (Les Preses i la Vall d’en Bas) municipis com a Destinació de Natura i Muntanya en Família.