Ecovidrio, amb el suport del consell comarcal de la Garrotxa posa en marxa una campanya per promoure el reciclatge al sector de l’hostaleria

Ecovidrio, amb el suport del consell comarcal de la Garrotxa posa en marxa una campanya per promoure el reciclatge al sector de l’hostaleria a la comarca de la Garrotxa. La campanya té per objectiu donar suport en la correcta getió dels residus que generen els establiments comercail del sector HOREC (hotels, restaurants i catèrings), informar sobre la normativa vigent  i resoldre possibles dubtres a l’hora de separar cada tipologia de residu en els diferents contenidors.

Es lliuraran cubells gratuïts amb la finalitat de facilitar la separació dels residus de vidres als establiments. La campanya reforçarà les accions de sensibilització al sector de l’hostelaria i la restauració, que genera el 50% dels residus d’envasos de vidre d’un sol ús.

L’iniciativa, que arrenca aquest mes de novembre en una primera fase informativa amb una durada aproximada d’un mes, es centra en la tasca que durà a terme un grup d’informadors ambientals acreditats, que visitaran els establiments de la comarca, principalment bars, cafeteries i restaurants, amb la finalitat d’informar-los sobre la correcta separació dels residus d’envasos de vidre i recordar-los les obligacions que tenen els establiments comercials en matèria de gestió de residus.