Calendari 2024. Deixalleria mòbil

 

Tens a casa objectes o andròmines i no saps a on s’han de llençar? Aquests objectes han d’anar a la deixalleria. Des de l’Ajuntament de les Preses i el Consell Comarcal de la Garrotxa, s’ofereix a tots els veïns, un petit centre de recuperació de residus que se situa alternativament a les Preses o Bosc de Tosca.

A inicis d’any et vàrem fer arribar a casa el calendari de la deixalleria mòbil i el calendari de materials voluminosos per aquest any 2024.

Recorda fer-li una ullada per veure quins dies hi ha la recollida.

Si vols et pots descarregar el calendari:

Descarregar: 

Calendari-deixalleria-voluminosos-24

RECOMANACIONS PER A L’ÚS DE LA DEIXALLERIA MÒBIL:

La deixalleria mòbil és un servei gratuït a disposició de tots els ciutadans que facilita la selecció de les deixalles domèstiques i apropa el servei de la Deixalleria Comarcal a cada poble.
Consisteix en un camió que s’instal·la periòdicament als municipis i que pot recollir les deixalles selectives i especials que generem.

Recordeu que:

  • Totes les deixalles s’han de dipositar dins els contenidors corresponents. No deixeu materials a fora.
  • No es poden dipositar a la Deixalleria Mòbil deixalles procedents d’activitats econòmiques, comerços, indústries, tallers, etc.
  • No es poden deixar mobles vells i trastos voluminosos, que cal gestionar a través del seu servei de recollida.
  • Cal mantenir la Deixalleria Mòbil en bones condicions de netedat i ordre.

RECOLLIDA DE MATERIALS VOLUMINOSOS: 

La recollida de materials voluminosos es fa prèvia sol·licitud trucant a les oficines de l’Ajuntament. Número de telèfon: 972 69 32 32 

– En cas de zones disseminades o habitatges situats en carrers estrets els voluminosos es recolliran en ubicacions alternatives. Aquests són els carrers per on el camió de recollida de voluminosos NO POT PASSAR.