BTT Open Girona aplega més de 300 corredors

Aquest dilluns de Pascua es va celebrar per segon any consecutiu a les Preses l’Open BTT Girona. L’organització va anar a càrrec de l’escola de ciclisme Carles Torrent ubicada a les Preses. En aquesta ocasió es van reunir més de 300 corredors federats. Mario Sinues és el nou líder del campionat, mentre que en l’apartat femení Meritxell Figueras reafirma el seu domini de la general i lbert Oller continua en plena forma dins dels M40. En aquesta prova realitzada al municipi, el sub-23 Josep Duran va ser més ràpid, per davant de Sinues i Umber Almenara.
En algun moment la pluja va fer acte de presència però es va poder disputar totes les curses. Una cursa on s’exigia el nivell màxim dels corredors. Les curses de promoció van aplegar un centenar de participants en circuits adequats per a cada categoria. Va ser tot un èxit de participació i d’assistència de públic.