1500 dones participen a la 7a cursa de la dona a les Preses.

Aquest diumenge, 20 d’octubre s’ha portat a terme la 7a cursa de la dona, organitzat per un grup de dones del municipi. Enguany hi havia dos recorreguts. Un recorregut de 5 quilòmetres adequat a tots els nivells i mobilitats, i un altre recorregut de 10 quilòmetres que transcorria per a camins de bosc. 

La cursa es podia fer corrent o caminant. És una cursa solidària i no competitiva, no hi ha cronometratge ni classificacions. Les organitzadores estan molt contentes de la gran participació que han tingut i agraeixen les voluntàries, els voluntaris, patrocinadors, a protecció civil, a l’Ajuntament de les Preses i a totes les empreses que han volgut col·laborar a fer possible aquesta cursa. 

Per participar en aquesta cursa solidària cal fer  prèviament una inscripció i enguany s’han inscrit 1500 dones. Els diners recaptats en aquesta cursa van destinats a programes de prevenció del càncer que gestiona l’entitat Oncolliga Girona. 

És el setè any que s’organitza aquesta cursa solidària  a les Preses. Fa pocs dies les organitzadores d’aquesta cursa van ser les pregoneres de la Gala de les Preses 2024.