Es consolida la III edició de la fira del llibre local i conscient

Una vintena d’editorials van participar mostrant més de quatre-cents títols a tot el públic assistent. L’organització està molt satisfeta no només amb l’afluència de públic, que en aquesta edició es va superar el miler de persones, sinó per l’interès a comprar, remenar, consultar l’oferta editorial de la fira. Aquest any, com a novetat es va oferir un dinar popular en el qual hi van assistir més de noranta persones. També es va organitzar el concurs d’il·lustració amb la participació de Nina Bach, Ferran Coves, i Alba Azaola en el que s’havia d’escollir la il·lustradora o il·lustrador del cartell de l’edició del 2025.

Pel que fa a la programació es va comptar amb propostes de quilòmetre zero amb l’Anna Aumatell i la companyia del Gremi, entre altres, i vàrem tenir l’honor de poder fer un vermut amb l’Antoni Bassas, per parlar del llibre en paper.
Precisament aquest darrer punt és l’eix vertebrador de la fira del llibre local i conscient, l’objectiu de la qual és difondre la sostenibilitat ambiental tant amb la producció com el consum de cultura i llibres.
Amb l’èxit d’aquesta tercera edició queda consolidada la fira i, per tant, és previst una quarta edició pel 2025.