Gran Recapte d’aliments – del 19 al 27 novembre

La demanda d’aliments als Bancs dels Aliments és avui un 35% superior a abans de la pandèmia i el Gran Recapte torna a ser imprescindible. Com diu el lema d’aquest any: Ningú està preparat per a la pobresa, però junts podem fer-hi front. Sense la vostra implicació el Gran Recapte no és possible.

El Gran Recapte es durà a terme del 19 al 27 de novembre en supermercats, mercats i, com a novetat, petit comerç. I s’allargarà de l’11 de novembre a l’11 de desembre via web. El Gran Recapte tornarà a ser virtual: recollirem donacions monetàries en la nostra web i en supermercats, mercats i petit comerç, que serviran per adquirir i distribuir aliments a mesura que les entitats socials les vagin necessitant.

Necessitem voluntariat:

Com bé sabeu, el voluntariat és clau per al bon funcionament del Gran Recapte. Les persones voluntàries seran presents als punts de recollida el divendres 19 i el dissabte 20 de novembre a l’entrada dels establiments més significatius i fent torns de 4 hores.

La seva funció serà informar als clients de com es pot fer una donació aquest any directament a la caixa de l’establiment. També explicaran a la ciutadania com es poden fer donacions online.

T’animem, com en anys anteriors, a ser part de l’equip de persones voluntàries que fa possible el Gran Recapte.

El Gran Recapte al petit comerç:

Una de les novetats del Gran Recapte d’enguany és que, per fi, hi podran formar part els comerços d’alimentació de proximitat. A través d’una aplicació mòbil, de la que disposaran els establiments, es podran fer donacions monetàries per a la compra d’aliments, que es lliuraran a entitats socials properes.

Si tens una petita botiga d’alimentació, una carnisseria, xarcuteria, fruiteria, peixateria… pots formar-ne part entrant a l’espai de Petit Comerç del web del Gran Recapte. Enllaç: https://www.granrecapte.com/ca/petit-comerc/

O bé, si ets client/a del petit comerç i vols que la teva botiga de confiança se sumi al Gran Recapte, convida’ls a visitar granrecapte.com.  Enllaç: https://www.granrecapte.com/ca/