Hem començat a gaudir de les activitats de Nadal a les Preses

Aquest passat cap de setmana a les Preses s’han realitzat alguns actes programats dins el marc de les activitats de les Festes de Nadal. El dissabte l’Associació de jubilats i pensionistes de les Preses van organitzar partides de petanca i de bitlles catalanes per a la Marató de TV3.

A la tarda, a Bosc de Tosca, es va fer l’encesa de l’arbre de Nadal i una gran cagada del Tió pels més menuts, Tot seguit, es van cantar nadales a ritme de rumba de la mà del grup Mam i Pipa i es va fer una xocolatada per a tothom.

A la mateixa tarda, al centre cultural es va poder veure teatre amb les actuacions del grup Klynch Teatre i de la companyia DelGremi  amb l’espectacle Impro.

 

El diumenge al matí, la coral Puigsacalm i els alumnes de l’escola la Bòbila, van cantar nadales a l’església parroquial de sant Pere de les Preses.

Al migdia, es va poder veure un tast del primer festival efervescent. El festival de música i art per a joves de les Preses, que dona cabuda a les bandes musicals més emergents. Va actuar l’Àlex del grup Santamandra i el grup Requiem.

A la tarda, es va inaugurar la mostra de pessebres de l’escola de plàstica de les preses i tot seguit la Fina Bonet al violí i en Marc Romero al piano van oferir un concert de Nadal, interpretant peces com la sonata de Mozart, Allegro con Spirito, Allegro Ave Maria o Meditació de Thaïs de J.Massenet.