1.500 dones participen a la cursa de la dona

Aquest diumenge, 22 d’octubre es va portar a terme la 6a cursa de la dona, organitzat per un grup de dones del municipi. Enguany hi havia dos recorreguts. Un recorregut de 5 quilòmetres adequat a tots els nivells i mobilitats, i un altre recorregut de 10 quilòmetres que transcorria per a camins de bosc. 

La cursa es podia fer corrent o caminant. És una cursa no competitiva, no hi havia cronometratge ni classificacions. Tot i això, la primera en arribar va ser la Núria Casadesús Plana, que va fer el recorregut de cinc quilòmetres corrent amb un temps de 23 minuts. La segona i tercera en arribar corrents van ser la Judit Corominas i la Laura Solà amb un temps de 25 minuts. En quarta posició va quedar la Laia Ayats, amb un temps de 33 minuts. També hi van haver dones que van voler fer el segon recorregut de 10 quilòmetres corrent. La primera en arribar va ser l’Alba Torras, amb un temps d’una hora. La segona en arribar va ser l’Adriana Masoliver Nicolau, amb un temps d’1 hora i 4 minuts. La tercera en arribar va ser la Mireia Masoliver Nicolau, amb un temps d’ 1 hora i 8 minuts.  Les organitzadores van voler donar un obsequi a la dona més gran inscrita a la cursa i que va fer el recorregut caminant. Es tracta de la Pilar Corcoy que té 90 anys d’edat. 

Les organitzadores estan molt contentes de la gran participació que han tingut i agraeixen les voluntaries, els voluntaris, patrocinadors, a protecció civil, a l’Ajuntament de les Preses i a totes les empreses que han volgut col·laborar a fer possible aquesta cursa. 

Els diners recaptats en aquesta cursa aniran destinats a programes de prevenció del càncer que gestiona l’entitat Oncolliga Girona.