GARROTXA DOMUS – Programa de rehabilitació energètica d’habitatges

Implantació del programa GarrotxaDomus a la comarca.

El Consell Comarcal de la Garrotxa, l’Ajuntament d’Olot, l’Institut Català de l’Energia i la Fundació EuroPACE impulsen el desplegament del programa GarrotxaDomus que té per objectiu fomentar la rehabilitació energètica d’habitatges a la Garrotxa.


Què és GarrotxaDomus?

GarrotxaDomus és un servei gratuït per fomentar la rehabilitació energètica d’habitatges de La Garrotxa. El programa acompanya i assessora els propietaris durant tot el procés de reforma.


A qui va dirigit el programa?

El programa va dirigit a propietaris de cases, pisos i comunitats de propietaris que vulguin millorar el benestar de les famílies a través d’habitatges més confortables, saludables i eficients.


Què ofereix?

El programa ofereix un acompanyament personalitzat de 360º, és a dir, ofereix als propietaris/es un assessorament administratiu, tècnic i financer des de l’inici fins al final de la reforma:

  • Assessorament tècnic. Els experts energètics del programa ajuden a definir la solució que millor s’adapta a les necessitats i desitjos del propietari, s’ofereix una borsa de professionals de confiança validats i es gestionen pressupostos per facilitar la selecció del professional per part del propietari.
  • Assessorament administratiu. El programa tramita les llicències d’obra, pot revisar les factures dels professionals i gestiona les incidències que puguin sorgir durant la reforma.
  • Assessorament financer. S’informa els propietaris i es gestionen subvencions i bonificacions i es faciliten solucions de finançament assequible per qui ho necessiti.

On actua

El servei actua en 14 municipis de La Garrotxa: Argelaguer, Besalú, Beuda, Castellfollit de la Roca, La Vall de Bianya, La Vall d’en Bas, Les Planes d’Hostoles, Les Preses, Mieres, Olot, Sant Feliu de Pallerols, Sant Ferriol, Sant Jaume de Llierca, Sant Joan les Fonts i Santa Pau.


Com contactar amb el programa?

Les persones que estiguin interessades contactar amb el servei a través del seu propi Ajuntament del municipi, o trucant directament a l’oficina central del programa a Olot, 972 27 91 36, per obtenir més informació també poden consultar el web del programa www.garrotxadomus.cat.